Čoko šljiva i Čoko malina sa bosiljkom

Čoko šljiva
Čoko šljiva i Čoko malina sa bosiljkom su izuzetni delikatesni deserti u domaćoj radinosti, ukusni, jedinstveni, namenjeni sladokuscima, ali i onima koji pokušavaju da naprave balans između zdravog života i hedonizma. Čoko šljiva i Čoko malina predstavljaju elegantan i lep poklon povodom ma koje prilike, za rođendane, godišnjice, 8. mart, za praznike ili kao znak pažnje. Lepo su upakovane, ukusne i kvalitetne. Naši proizvodi su namenjeni potrosačima koji vole šljivu i vole čokoladu, zatim uživaju u egzotičnim  umirujućim i lekovitim sastojcima i ukusima bosiljka i maline, žele da probaju nešto novo a domaće. Kako su pakovanja sa tri vrste čokolade i različitih težina, proizvod mogu da konzumiraju i oni koji vode računa o zdravom ili specifičnom načinu ishrane, jer nudimo i crnu čokoladu koja u kombinaciji sa bosiljkom i malinom može da zadovolji i najstrože krtierijume zdrave hrane. Mala pakovanja mogu da zadovolje potrebu za nečim slatkim ali u strogo doziranim količinama, a oni koji veruju u izuzetno lekovita svojstva bosiljka i maline mogu da naš desert dožive kao lek. 
Čoko malina sa bosiljkom

Čoko šljiva je desert prisutan već tri godine na tržištu u okviru našeg keteringa i kao korporativni  poklon. Čoko malina sa bosiljkom je u ponudi u poslednjih godinu dana. Čoko šljivu smo razvili u okviru projekta Fondacije Ana i Vlade Divac „Ideja za bolje sutra“. Podršku u razvijanju tehnologije za izradu ovih delikatesa dobili smo od Puratosa, belgijske firme za uvoz sirovina za pekare i poslastičarske radnje. 

Šljive i maline su voće po kojima je Srbija prepoznatljiva na svetskom trzištu. Tehnologija izrade deserta je jednostavna i mi smo je brzo usvojili. Takođe, ambalaža u koje se pakuju Čoko šljiva i Čoko malina su naši proizvodi, tako da možemo reći kako u svim segmentima izrade i pakovanja učestvuju osobe sa smetnjama u razvoju. Novi proizvod, čoko desert sa bosiljkom i malinom je izazov koji smo uspešno savladali. Puratos sa svojim tehnolozima i poslastičarima nam je mentor, a liofilizovane maline obezbeđujemo donacijom preduzeća VanDrunen Farms Europe. Bosiljak, organski gajimo u okviru centra za hidroponsku proizvodnju povrća i začinskog bilja, a šljive nabavljamo sa sela. 
Domaće suve šljive, liofilizovane maline i organski bosiljak kombinujemo sa tri različite vrste belgijske čokolade. Bosiljak i ako nije začin poreklom sa našeg prostora, važi za božansku biljku koja ima izuzetna svojstva te je zato jedan od najčesće korisćenih začina. Pominje se, da sa jedino u Maleziji stavlja i u čokoladu. Mi gajimo bosiljak na jedinstven način, hidroponskom tehnologijom. Gajimo ga u specijalnim boksevima za hidroponiju, u vodi, pod svetlošcu led lampi, i uz korisćenje tečnih organskih đubriva. Nudimo jedinstvene proizvode kojih nema na tržištu. 

Proizvodnja Čoko šljive i Čoko maline odvija se u prostoru naše Kuhinje na točkovima, u kojoj učestvuju osobe sa teškoćama u razvoju. Kroz razvijanje usluga podrške, obezbeđujemo uslove za lično napredovanje svakog pojedinca iz naše grupe, aktivno uključivanje u zajednicu i lični doprinos njenom razvoju. Svesni smo činjenice da je naše društvo siromašno, nedovoljno tolerantno i još uvek puno predrasuda. Primeri dobre prakse i pomaci u malim koracima daju doprinos promeni ovakvih stavova. Ovo su dodatne vrednosti koje bi trebalo da opredele naše potrošače.


Naš maloprodajni cenovnik (o veleprodajnim uslovima se možemo dogovoriti): 
1. Čoko-šljiva, celofanska ambalaža 3/1 – cca 45 gr. ......... 95 din.
2. Čoko-šljiva, celofanska ambalaža 5/1 – cca 75 gr. ........150 din.
3. Čoko-šljiva, čvrsta ambalaža – cca 100 gr. ................. 350 din.
4. Čoko-šljiva, čvrsta ambalaža – cca 250 gr. ................. 550 din.
5. Čoko-šljiva, rinfuz  - kg. .................................... 1.380 din
6. Čoko-malina, celofanska ambalaža 3/1 – cca 45 gr........ 120 din.
7. Čoko-malina, celofanska ambalaža 5/1 – cca 60 gr. ...... 150 din.
8. Čoko-malina, čvrsta ambalaža cca 110 gr. ................. 420 din.
9. Čoko-malina, čvrsta ambalaža cca 250 gr. ................. 680 din.
10. Čoko-malina, rinfuz - kg. .................................. 1.750 din.
Naši proizvodi su zanatski izrađeni od prvorazredne belgijske čokolade i najkvalitetnije domaće šljive i maline. 
Telefoni za narudžbine:
065/2888084
e-mail: nashakuca@gmail.com

Коментари

Популарни постови са овог блога

Papir- ručno pravljen od recikliramih paklica!

Naša kuća CV udruženja

Kako delujemo? CENTAR ZA PODRŠKU!